Ring 0470-71 15 15 för en kostnadsfri värdering av din bil eller skicka in en förfrågan.

Ge din bil lite extra kärlek

Din bil behöver underhåll mellan varven. Och när du inte har tid eller kunskapen så har vi. Vi utför allt från in- utvändig tvätt till lite större jobb som lackbehandlingar, luktsanering, glas och fälgbehandling.

Då alla bilar har olika intervall när det är dags för bilvård så skiljer även priser på våra tjänster utifrån bilens skick och hur länge sedan det är sen den senast behandlades.

 • Utvändig tvätt

  Bilen tvättas utvändigt med miljövänlig kallavfettning och högtryck. Bilen handtvättas nu noggrant. Därefter spolas bilen med vatten och tvättas ytterliggare en gång med en speciell lera för att ta bort nedfall från träd och andra föroreningar. Bilen spolas av en sista gång och slutligen torkas den med mjuk fibertrasa. *Asfaltsborttagning  100%.

  399kr

 • In & utvändig tvätt

  Bilen tvättas utvändigt med miljövänlig kallavfettning och högtryck. Bilen handtvättas nu noggrant. Därefter spolas bilen med vatten och tvättas ytterliggare en gång med en speciell lera för att ta bort nedfall från träd och andra föroreningar. Bilen spolas av en sista gång och slutligen torkas den med mjuk fibertrasa. *Asfaltsborttagning 100%.

  Invändigt börjar vi med att göra rent alla svåråtkomliga utrymmen och skrymslen i kupén med tryckluft och specialmedel. När de svåråtkomliga delarna av inredningen är rena tvättas de övriga plastdetaljerna noggrant och behandlas med återfuktande balsam. Hela bilen dammsugs nu och vi gör även rent andra dolda utrymmen.

  Som avslutning putsar vi rutorna invändigt och utvändigt samt torkar av falsarna kring dörrar, bagageutrymme samt gör rent däcksidor.

  799 kr

 • Textiltvätt

  Behandling av ett säte med specialmaskin för rengöring av säten. Passar bäst tillsammans med en in & utvändig tvätt.

  Från 300 kr

 • Helrekond mindre

  En helrekonditionering är en total helrenovering av din bil, som tar en heldag att utföra. Bilen tvättas utvändigt med miljövänlig kallavfettning och högtryck. Efter det rengörs falsarna runt dörrar och bagagelucka.

  Bilen motortvättas och de löstagbara kupémattorna rengörs. Bilen handtvättas nu noggrant. Därefter spolas bilen med vatten och tvättas ytterliggare en gång med en speciell lera för att ta bort nedfall från träd och andra föroreningar. Bilen spolas av en sista gång och slutligen torkas den med mjuk fibertrasa.

  När bilen är helt torr, poleras bilen i två, alternativt tre steg beroende på hur repig eller oxiderad den är. I de första två stegen används en roterande polermaskin av vinkeltyp och polervätska av olika styrka och grovlek. I det sista steget används en oscillerande polermaskin med två huvuden, för att ta bort risken för att få en flammig lack med ’polersolar’. Efter att poleringen är klar påförs ett polymerbaserat lackskydd med maskin. Bilen är nu nästintill klar utvändigt och blänker i de flesta fall mer än när den var ny.

  För att ge bilen ’det där lilla extra’ behandlas alla gummi- och plastdetaljer, inklusive däcksidor och motorutrymme med rengörande och återfuktande balsam. Invändigt börjar vi med att göra rent alla svåråtkomliga utrymmen och skrymslen i kupén med tryckluft och specialmedel. När de svåråtkomliga delarna av inredningen är rena tvättas de övriga plastdetaljerna noggrant och behandlas med återfuktande balsam. Hela bilen dammsugs nu och vi gör även rent kring reservhjulet och andra dolda utrymmen.

  Som avslutning putsar vi rutorna invändigt och utvändigt samt torkar av falsarna kring dörrar, bagageutrymme och motorhuv.

  Från 3000 kr

 • Lackkonservering utvändig

  Lackkonservering är ett långtidsverkande lackskydd för dig som vill ha en lättskött och hållbar lack. Du behöver aldrig mer vaxa bilen. Bilen blir märkbart lättare att tvätta och behandlingen tål till skillnad från vax avfettning. Behandlingen tar två dagar att utföra

  Från 4 000 kr

   

Det här låter intressant! Jag vill veta mer

Ring 0470-71 15 15 eller fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig.

Namn

Telefon

Bilförmedling

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder i samband med försäljning av deras fordon. Låt oss ta över ansvaret av att sälja din bil. Läs mer

Bilvård

Vi har stor kompetens inom bilvård. Läs mer här om hur vi kan hjälpa just dig.

Se våra objekt

Vi har bilar för alla behov, prisklasser och önskemål. Se våra objekt

Finansiering

Tillsammans med våra samarbetspartners så kan vi erbjuda finansiering för just ditt köp. Läs mer

Köpa eller sälja bil? Kontakta oss på Växjö Bilförmedling så hjälper vi dig att göra en bra affär. Läs mer om oss

Kontakt

Öppettider

 • Mån-Fre 10.00-18.00
  Lördag - 10.00-14.00 
  Söndag – Stängt